Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken snuffel maar wat rond. Mijn naam is José. Ik woon in Noord-Brabant. Mijn grootste hobby was voorheen 3d-kaarten maken (met borduren en kraaltjes) en nu ben ik het scrappen ontdekt. Ik vind het leuk om berichtjes te krijgen en het is natuurlijk nog leuker ais je mijn volger wilt worden!

donderdag 27 september 2012

Zomaar een kaartje

Deze kaart is gemaakt van blauw en geel cardstock,het blauwe papier is geembossing.De kopjes en schoteltjes zijn van Joy en heb ik van stukjes design papier (had ik nog liggen) gemaakt.De cirkels zijn nestabilities.Verder afgewerkt met plak steentjes.
Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenges van het blog:
Lift challenge #26 en het blog: De creatieve zebra #30 alles mag


Groetjes José.

woensdag 19 september 2012

Kerst Engel

Deze kaart is gemaakt van roze en paars cardstock het design papier is van Pattern Paper.Verder is de kaart alleen in die kleuren gehouden met een beetje zwart. De stempel van het engeltje komt van Magnolia,de bloem en blaadjes en kaars zijn van Marianne Design. De rand en sneeuwvlokjes zijn van Martha Steward,de stempel met de tekst is van Eline,hier en daar pareltjes erop geplakt voor de versiering.
Met deze kaart wil ik meedoen aan de Challenge van het blog:
Nadia's challenge blog #39 volgens sketch.



                                            Dit is de sketch.



Groetjes José

zaterdag 15 september 2012

Vintage Christmas

Deze kaart is gemaakt van blauw en bruin cardstock, het design papier is van Amy Butler Belle Royal Garden Flat Papier. Verder zijn de materialen allemaal van Marianne Design. Het vintage plaatje is afkomstig ook van Marianne Design (VK 9621). De stempel is afkomstig van Eline.
Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van het blog:
Marianne Design # 63 met de twist gebruik de kleuren blauw-bruin.


Groetjes José

donderdag 13 september 2012

Christmas Owl

Deze kaart is gemaakt van blauw en oker cardstockpapier. Het borduurpatroon is een ontwerp van Linzoos (B60). Het borduurgaren is van het merk Madeira. Het 3D-plaatje van de uil is van Eline. Ter afwerking heb ik plaksteentjes gebruikt. Verder spreekt de kaart voor zich.
Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenge:
Creaine scrap borduurblog


Groetjes José

oldtimer

Deze kaart is gemaakt van kraftpapier,met daarop wit linnenstructuur papier.
Het 3d plaatje is van Yvonne Creations,het borduurgaren is van het merk Madeira. De vlinder komt van Xenos.en het stempeltje is van Marianne design. Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van het blog:een hoop inspiratie borduurkaarten met het thema hoekje om borduren


Groetjes José

zondag 9 september 2012

gezond

Deze kaart is gemaakt met geel cardstock papier en een 3d plaatje het design papier is van paper pad (indian summer).Het knipvel is van Mirelle,de swirls,de crafts zijn van Joy,de vlinders zijn ponzen van Nellie Snellen.Verder zijn er 2 bloemen en een paar pareltjes erop geplakt.
Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van het blog Crealing challenge#5 thema fruit.
Had gehoord dat ik met deze creatie ook mee kon doen aan de challenge van het blog een hoop inspiratie scrapkaarten challenge thema fruitmandje.



Groetjes José

woensdag 5 september 2012

ijs mmm!

Deze kaart is gemaakt van roze cardstock,het design papier komt van de Action. Het hartje is een nestabilitie,de swirls zijn van Tim Holt en Joy.De vlindertjes zijn van Marianne design,en het bloemmetje is van Crealies.Tot slot het knipvel is afkomstig van Yvonne Creation's (sweet candy).Met deze kaart wil ik meedoen aan: Nadia challenge blog #38 met de thema zoetigheid.



Groetjes José

zondag 2 september 2012

hollands

Deze kaart is gemaakt met een Digistamp.Deze komt van het Canary Blog op voorwaarde dat je een kaartje van maakte.Deze kaart is van wit cardstock gmaakt het design papier is van Rayhet,het molentje is van Marianne design de plaatjes zijn van een knipvel afkomstig en heb ik iets vergroot,verder zijn er 2 strikjes erop geplakt.



Groetjes José

I am in the garden

Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van: Marianne design#62 met de thema bloemen. De kaart is van wit cardstock gemaakt het design papier is van de Action met de thema vogels,het knipvel is van Marianne design It 515.De creatables en de bloemen zijn allemaal afkomstig van Marianne design.



Groetjes José